דפים

יום חמישי, 9 ביולי 2020

טרמיסו בקלי קלות - עוגת פתי בר קלילה

מאי 2013

החומרים:
חבילת פתי בר
למילוי:
1 שמנת מתוקה
 500 גרם גבינה לבנה 5%
חבילת פודינג  וניל
 2 כפות סוכר
 כוס קפה עם שתי כפיות סוכר וחלב.
לקישוט:
- 30 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה:
על התבנית מניחים את הפתי בר (הבסקויטים) ועליו שופכים חלק מהנס קפה.
מקציפים את השמנת, הסוכר והפודינג וניל ביחד.
מקפלים לתוך השמנת את הגבינה הלבנה.
שמים על הבסקויטים חצי מכמות המילוי.
שוב מניחים משטח בסקוויטים ועליו
שופכים את הקפה הנותר להרטיב את הבסוויטים.
על הבסקויטים משטיחים את החצי הנוסף של המילוי,
ועליו מגרדים שוקולד מריר.
מצורפות תמונות...





עוגה קייצית, קלה וטעימה.
בתאבון...