נובמבר 2012
האמת...
לא ברור לי למה קוראים לעוגיות האלה עוגיות מרוקאיות,
אמא שלי הרומניה הייתה מכינה אותם בקביעות...
להלן החומרים:
כוס סוכר
6 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה
1 כוס שמן
1 כוס תפוזים
1 כוס קוקוס
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד לבצק רך ונעים
אך לא דביק (להוסיף קמח לפי מידת הדביקות).
להכניס חתיכות בצק גדולות למכונת הבשר הידנית
(יש להתקין את החלק המתאים לעוגיות)
לחתוך את הבצק היוצא באורך 8 ס"מ בערך לעוגייה.
בתאבון....