בתוספת חצאי לימון וראשי שום
פשוט פשוט
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף.
המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות,
הלימון, השום ועשבי התיבול.
הלימון, השום ועשבי התיבול.
מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.