הכנת פרצל
21/10/2019 17:06:23
מרכיבים לכ-12 בייגל:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמרים יבשים
20 גרם מלח
520 מ"ל מים
20 מ"ל שמן
הוראות הכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק.
2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים כשעה עד להכפלת הנפח.
4. מגלגלים כל חלק לגליל באורך 25 ס"מ, סוגרים לבייגל
ומהדקים את נקודת החיבור.
ומהדקים את נקודת החיבור.
5. מניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה.
6. מחממים תנור ל-220 מעלות.
מצורפים השלבים,
יוצרים טבעות
טובלים בסילאן מעורבב במים
מניחים על שומשום ומלח.
אופים ב-175 מעלות
יצא מעולה, מומלץ