דפים

יום שבת, 24 באוקטובר 2020

עוגיות שושנים במילוי קרם וניל

עוגיות שושנים
מצרכים: 
200 גרם חמאה 
1 שמנת חמוצה 
3 חלמונים 
350 גרם קמח (3 כוסות) 
1 כפית אבקת אפיה 
למילוי: 
3 חלבונים 
1 כוס סוכר 
80 גרם פודינג וניל 
אופן הכנה: 
1. מערבבים את החמאה והשמנת החמוצה במיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים. 

2. מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 

3. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך 4 שעות. 

4. הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים למשך חצי דקה. 

5. מוציאים את הבצק המצונן ומרדדים על משטח מקומח לצורה מלבנית לעובי של 3 מ"מ. מורחים מעליו את המילוי. 

6. מגלגלים לגליל וחותכים לעוגיות בעובי של 1 ס"מ. 

7. מניחים את העוגיות על מגש מרופד בנייר אפייה עם המילוי כלפי מעלה במרווחים שווים. 

8. אופים בתנור שחומם מראש בחום 160 מעלות במשך 20 דקות.

מצורפות תמונות,









baking