דפים

יום שישי, 27 באוקטובר 2023

עוגיות בייגלה/ כעכים מלוחים

 




כעכים מלוחים / בייגלה

המצרכים:

1 קילוגרם קמח

2 חבילות גרם מחמאה/חמאה

1 כוס שמן

2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)

1 כף מלח

1 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:

ללוש לבצק אחיד רך ונעים.

לתת מנוחה חצי שעה במקרר.





לחלק לכדורים קטנים.

לגלגל לרצועות דקות.

לסגור כל רצועה לעיגול.

למרוח בביצה טרופה.

לפזר שומשום/קצח.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-175°.

לאפות כ-15 דקות עד שמזהיב.





יום שלישי, 17 באוקטובר 2023

מתנות קטנות - סוגרים שנה תשפ"ג

 




מתנות קטנות

מדי שנה עם חלוקת התעודות אני מכינה ברכה לתלמידים.

מצורפות תמונות לתהליך ההכנה





כך עיצבתי את השולחן



חגיגה צבעונית ומתוקה לחך ולעיניים
וגם אני קבלתי ברכות מדהימות


ותמונה לסיום עם תלמידיי האהובים.

כיתה חד פעמית לא היו ולא יהיו תלמידים אהובים מקסימים כאלה.



הורים וילדים יקרים🤗,
אני מקווה שאתם נהנים בחופשת הקיץ, מטיילים, נחים,
מבלים ונפגשים עם חברים.
בשנה הבאה לכיתה ד' אתם עולים ובפניכם יעמדו אתגרים מעניינים חדשים.
זה הזמן לעדכן אתכם שאישרו לי לאחרונה לצאת לפנסיה מוקדמת.
אני פורשת ברגשות מעורבים עקב כך שאני נפרדת מילדים מקסימים ואהובים😘.
 אני מודה על שנה מדהימה שהייתה לי איתכם,
שנה שזכיתי להכיר, ללמד ולחנך אתכם. 
המורה טלי אשר זכתה לחנך אתכם בשנה הבאה,
תקבל את פניכם בשמחה ובאהבה רבה. 
אוהבת וכבר מתגעגעת,
אריאלה ❤️❤️❤️





יום שלישי, 12 בספטמבר 2023


עוגת גבינה ושמנת ב- 10 דקות!
לבסיס: 
200 גרם ביסקוויטים טחונים דק
150 גרם חמאה
לטחון יחד ולהדק לתבנית עגולה בקוטר 24
למלית:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
3 שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לערבב את הביצים והסוכר לכמה דקות ולהוסיף את שאר חומרי המלית
לערבב ולצקת מעל הפירורים.
לאפות בחום 150 מעלות כשעה או עד להזהבה של השוליים בלבד
במרכז היא עדיין אמורה להישאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
לציפוי:
250 מל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים יחד המיקסר עד לקבלת קצפת יציבה
מורחים על העוגה לאחר שהיא מתקררת
או לערבב 2 שמנת רגילה עם 2 כפות סוכר
להניח על העוגה ולאפות עוד כ- 5 דקות.



יצא מעולה
בתאבון