לבסיס:
200 גרם ביסקוויטים טחונים דק
150 גרם חמאה
לטחון יחד ולהדק לתבנית עגולה בקוטר 24
למלית:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
3 שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב את הביצים והסוכר לכמה דקות ולהוסיף את שאר חומרי המלית
לערבב ולצקת מעל הפירורים.
לערבב ולצקת מעל הפירורים.
לאפות בחום 150 מעלות כשעה או עד להזהבה של השוליים בלבד
במרכז היא עדיין אמורה להישאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
במרכז היא עדיין אמורה להישאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
לציפוי:
250 מל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים יחד המיקסר עד לקבלת קצפת יציבה
מורחים על העוגה לאחר שהיא מתקררת
או לערבב 2 שמנת רגילה עם 2 כפות סוכר
להניח על העוגה ולאפות עוד כ- 5 דקות.
להניח על העוגה ולאפות עוד כ- 5 דקות.
בתאבון